Arbetssökande

Rusta och matcha – stöd i arbete och utbildning

Rusta och Matcha 2 är en insats för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen och som bedöms vara i behov av ett individuellt anpassat stöd i ditt jobb- eller studiesökande.

Målet med insatsen Rusta och Matcha är att du som deltar skall med våra handledares stöd lyckas komma ut i arbete eller utbildning snarast. Du kan enkelt få reda på om du har rätt till insatsen Rusta och Matcha genom att kontakta Arbetsförmedlingen – har du rätt till tjänsten så väljer du det Jobfind kontor som passar dig bäst sedan kontaktar vi dig för att boka ett första möte.

På Jobfind ger vi dig rätt förutsättningar och stöd att hitta ett arbete, bredda ditt kontaktnät och se över dina möjligheter till vidareutbildning. Hos oss får du individuellt stöd med ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, studie-och yrkesvägledning, studiebesök och korta utbildningsinsatser samt workshops. Våra team har en bred och gedigen kunskap om den lokala arbets- och utbildningsmarknaden och samverkar även med våra kollegor nationellt för att stödja dig i ditt nästa steg i livet.

Rusta och Matcha

Ute efter mer information gällande Rusta och Matcha?