Skip to main content
Nyheter

A till Ö Jobb & Rekrytering blir Jobfind Sverige!

By augusti 6, 2024No Comments

Jobfind Sverige förvärvade A till Ö den 31 maj 2023, för att ytterligare stärka sin verksamhet och bredda sin geografiska närvaro för att fortsätta bidra till individers anställning, utbildning och samhällsutveckling. A till Ös verksamhet kommer fortsatt att bedrivas på samma kontor, av samma människor, men under varumärket Jobfind Sverige från och med 1 september 2024.  

Jobfind Sverige grundades 2021 i Stockholm och tillhandahåller arbetsmarknadstjänster inom rekrytering och utbildning. Jobfind är en del av Angus Knight Group (AKG), som grundades 1991 i Australien och är en ledande utbildningskoncern med närvaro på över 200 platser runt om i världen. A till Ö grundades för snart 30 år sedan i Värmland och erbjuder stöd på vägen till jobb eller utbildning. Företaget har även verksamhet i Stockholm, Göteborg och Uppsala.  

Genom förvärvet av A till Ö förstärker Jobfind sin verksamhet ytterligare med ett erfaret, kompetent och framgångsrikt team med en unikt varm kultur och god lokal närvaro på viktiga marknader. A till Ös verksamhet kommer fortsatt att bedrivas på samma kontor, av samma människor och med samma leverans och syfte, men under ett nytt namn och med en ännu starkare organisation, större resurser och ett bredare nätverk.  

Jobfind, förstärkt med A till Ö, kommer att fortsätta leverera arbetsmarknadstjänster av hög kvalitet för den svenska marknaden. Båda företagen delar en vision om att hjälpa människor förändra sina liv till det bättre genom att hitta rätt på arbetsmarknaden. På detta sätt stärks såväl människor som samhällen. Gemensamt är även en övertygelse om att medarbetarnas välmående, mångfald och integritet är kritiska faktorer för framgång.  

”I och med att vi nu är en del av Jobfind och AKG, har vi större möjligheter att fortsätta det viktiga arbetet som A till Ö har bedrivit under sin trettioåriga historia. A till Ö har under lång tid framgångsrikt arbetat med att hjälpa människor i processen att hitta rätt på arbetsmarknaden – det finns alltid en väg till jobb”, säger Josefin Svensson, Områdes- och kvalitetsansvarig för A till Ö.  

Att verksamheten växer både geografiskt och med en bevisat framgångsrik och kompetent grupp människor är en viktig framgångsfaktor i Jobfinds fortsatta tillväxt.     

”Vi är otroligt glada över att välkomna A till Ö till oss. Det här är ett viktigt förvärv av en högkvalitativ verksamhet med en lång och framgångsrik historia, som vi vill ge bästa möjliga stöd och ser framemot att fortsätta lära oss mycket tillsammans med. Vi får nu en ännu större geografisk spridning med verksamhet på 60 orter, och positionerar oss som en av de tio största leverantörerna av arbetsmarknadstjänster i Sverige”, säger Aralia Eriksson, VD för Jobfind.  

För mer information, vänligen kontakta marknadsavdelningen på Jobfind, [email protected].