Skip to main content
Nyheter

Jobfind och Learnster skapar möjligheter för fler att komma ut i arbetslivet!

By april 25, 2024No Comments

På uppdrag av Arbetsförmedlingen tillhandahåller vi på Jobfind arbetsmarknadsutbildningen ‘Försäljning och Service’. Deltagarna genomför utbildningen digitalt via Learnsters lärplattform, i kombination med lärarledda lektioner och arbetsplatsförlagt lärande hos arbetsgivare. Learnsters plattform underlättar digitalt lärande som, i kombination med praktiskt lärande, öppnar upp fantastiska möjligheter för deltagarna att växa och nå sina karriärmål. Vi på Jobfind är aktiva runt om i hela Sverige och strävar efter att vara den ledande organisationen för arbetsmarknadstjänster – drivna av att främja anställning, utbildning och samhällsutveckling.

Läs hela artikeln på Learnsters hemsida genom att klicka dig vidare här!