Skip to main content
Nyheter

Jobfind Sverige förvärvar A till Ö!

By juni 1, 2023maj 14th, 2024No Comments

Efter att tidigare i år ha förvärvat Maximus Sweden förvärvar vi nu A till Ö, en välskött verksamhet med stort fokus på deltagarna. A till Ö kommer att finnas kvar som en egen verksamhet under varumärket A till Ö, men under ledning av Jobfind Sveriges VD, Aralia Eriksson.

– Vi är otroligt glada över att välkomna A till Ö till oss. Det här är ett viktigt förvärv av en högkvalitativ verksamhet med en lång och framgångsrik historia. Vi får tillsammans med A till Ö en ännu större geografisk spridning med verksamhet på 40 orter, och positionerar oss som en av de tio största leverantörerna av arbetsmarknadstjänster i Sverige, säger Aralia Eriksson, VD för Jobfind.

– Vi är glada över att bli en del av Jobfind, och kommer fortsätta fokusera på att leverera bra resultat för de samhällen vi arbetar i. Under sin trettioåriga historia har A till Ö hjälpt många att förändra sina liv till det bättre, och att vi nu blir en del av en större organisation gör att vi kan fortsätta det viktiga arbetet, säger Daron Rebatti, VD för A till Ö.