Skip to main content
Nyheter

Vår vision blir till verklighet

By mars 20, 2023augusti 10th, 2023No Comments

Aralia Eriksson, VD på Jobfind utsedd till årets branschprofil år 2022!

Motivering: Årets branschprofil är ständigt i rörelse, en operativ virvelvind som det senaste året tagit marknaden med storm. En trotjänare i branschen som med sitt unika driv klättrat sig uppåt. Under 2022 nådde hon nya höjder, och lyckades leda en ny aktör in på den svenska marknaden för arbetsmarknadstjänster till att på kort tid vinna flera stora affärer.

”Det här är ett kvitto på hårt arbete! Det känns mycket bra att få det bekräftat med ett så fint pris. Jag vill tack alla på Jobfind Sverige som bidragit till det här fina priset, men även tacka resten av Angus Knight Group för förtroendet.” – Aralia Eriksson, VD